Hej, det var länge sen. Hur mår du?

Nu ska det sättas fart på riktigt! Om en månad är min kurs i samhällskunskap över. Fasen vad jag har varit  en diciplinerad distanspluggare! Och nu är det vår igen också! Alla människor tittar på varandra igen, uteserveringarna fylls och alla som äger ett par klackskor plockar fram dem. Jag är också så glad för att jag har köpt en kamera, äntligen. En Nikon d90 och just nu är det det finaste jag har! Den var inte gratis, men fasen vad bra den är! När nästa lön kommer så ska jag köpa en jävligt bra väska till den också. Pepp.

Har börjat övningsköra på allvar nu i veckan också. Det har gått bra hittills, men jag vill att ni håller er borta från Södersvedsvägen, för den är min de närmsta veckorna!


Jag har inte skrivit ett inlägg på bra länge. Jag gillar inte bloggar, men ibland får jag sjukt bra idéer som jag vill dela med mig, men sen när jag sätter mig vid datorn så har allt försvunnit.


Jag var på en jävligt trevlig resa till Spanien över jul. Det är så skönt att fly, skita i presenter och all hets. Så här trevligt kan det se ut en enkel julafton.


Sen måste jag tipsa om Bounce!! Jösses vad dem är bra! http://www.bounce.nu/
Och Mustasch såklart! Konserten i Stockholm var lovely!
Och Laleh, hon är fan en riktig musikbegåvning.
Och Make Up Store! Fan vad det är en bra sminkkjedja. Jag kan ingenting om smink, men man blir så inspirerad när man stiger in i en affär! Och kolla vad de kan trolla:


Hela den här helgen har jag tänkt på en kille som bor här på Värmdö, det är så konstigt för jag har ingen anknytning till honom alls egentligen. Jag har alltid trott att han hette Markus, men det gör han inte. Jag berättade det för Mia igår när vi var ute på krogen och att han kan vara Värmdös snyggaste. Sen så står han ju såklart där på Slussen när man ska hem. Fasen att man inte är bra på att gå fram och prata med folk. Jag hoppas förresten att han inte är en kille utan en man.


Kärlek

RSS 2.0